perjantai 20. helmikuuta 2015

MUUTAMA NETFLIX-VINKKI


Varmaan lähes jokainen tietää nykyään mikä netflix on. Suurin osa on varmasti joskus myös katsonut sieltä jotain. Monilla on todennäköisesti nytkin tunnukset sinne tai ilmainen kuukausi meneillään. Netflixissä on kuitenkin kauhee määrä katottavaa, ja mulla itelläni ainakin menee välillä melkein enemmän aikaa sarjan tai leffan valintaan kun itse katsomiseen. Valinnanvaraa on niin paljon, ettei millään meinaa osata päättää. Kokosinkin tähän nyt joitain sarjoja ja leffoja, mistä oon ite tykänny ja toivon, että tästä olis apua jollekin, joka ei myöskään osaa päättää mitä katsoisi. Tykkään ite tosi monen tyyppisistä sarjoista ja leffoista, joten tästäkin postauksesta löytyy monen eri genren sarjaa ja elokuvaa.



Gossip Girl on ehdottomasti yks mun suosikkisarjoista. Siinä on sopivasti draamaa ja hauskuutta, juoni on tosi koukuttava ja juonen käänteitä on tarpeeksi. Netflixistä löytyy tällä hetkellä viis tuotantokautta kuudesta, joten Upper East Siden teinien maailmaan pääsee mukaan heti oikein kunnolla.


grimm_monroe

Grimm on myös yks mun eniten kattomistani sarjoista. Siinä on sopivasti sekaisin sekä fantasiaa että rikosten ratkontaa. Vaikka useat jaksot alkavatkin samalla kaavalla, niin on juoni silti saatu mielenkiintoiseksi, eikä koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Tätäkin sarjaa on netflixissä jo useampi tuotantokausi,  joten jaksot ei lopu ainakaan heti kesken.


Terra Novan on aika monet kattoneet varmaan jo sillon kun se tuli telkkarista. Itsekin silloin sen katoin, mutta päätin yhtenä päivänä kipeenä ollessa katsoa yhen jakson, ja kyllähän siihen taas koukkuun jäi. Edellisestä katselukerrasta kun oli jo aikalailla aikaa, niin melko vähän niitä juonenkäänteitä enää muisti. Toista Terra Novan tyylistä sarjaa en tiiä, joten ehkä juuri sen takia sitä jaksaakin katsoa useampaan kertaan. Vaikka uuden siirtokunnan elämää esihistoriallisten dinosaurusten keskellä pääseekin seuraamaan vain yhden tuotantokauden verran, niin kannattaa se silti katsoa. 


Rakkauskirjeitä Julialle on ehkä yks parhaista romanttisista leffoista mitä oon nähny. Vaikka se onkin perus rakkaushömppä niin tykkäsin silti juonesta tosi paljon. Leffa sijoittuu pääosin Italiaan, joten lavastuskin on ihan mukavaa kateltavaa.

Kirottu.jpg

Kirottu on ainoo kauhuleffa, jonka oon pitkään aikaan kattonu. Yleensä en hirveemmin ees tykkää kauhuleffoista, mutta tää oli mun mielestä hyvä. Joissain kauhuleffoissa ei ainakaan mun mielestä oo oikeen mitään kunnon juonta, ja kaikki vaan kuolee jossain kohtaa. Tässä kuitenkin oli ihan fiksu juoni, ja lopussa oli joku jopa hengissäkin. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti